Το ΛΑ.Ο.Σ της δεξιάς του Κυρίου «Μαμωνά»…..!!!!!!








ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ «ΚΑΘΑΡΩΝ» ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ









Ο «καθαρός» εθνικά Έλληνας, ο πολέμιος της διαφθοράς Γ. Καρατζαφέρης, όπως ανακοινώθηκε θα πραγματοποιήσει ομιλία στο γνωστό Grant Serai των «ακαθαρσιών». Νομιμοποιώντας, ύστερα από τον κύριο «Εγκαινιάζω έργα», υπουργό Υγείας Δ. Αβραμόπουλο, την παρανομία σε όλο της το μεγαλείο. Τον υπουργό που μάλλον ζήλεψε την δόξα του υπουργού της Χούντας με το μυστρί. Του υπουργού της Χούντας Ασλανίδη.

Επιβεβαιώνοντας την προχθεσινή ανακοίνωση της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α., πως ο χοντροκομμένος εθνικισμός, η χουντική αισθητική πάει γάντι με την πολιτική και τους πολιτικούς της μίζας που κυβερνάνε αυτό τον τόπο. Όπως λίγο παλαιότερα πήγαιναν γάντι οι δωρεές της Ζίμενς οι αγορές του Γερμανού, οι μπίζνες στα Βαλκάνια, με τον εκσυγχρονισμό και την πολιτική του « σεμνά και ταπεινά».

Αλήθεια ο εθνικά «καθαρός» Γ. Καρατζαφέρης, τα στελέχη του και οι οπαδοί του θα φάνε από τα «φρέσκα» τρόφιμα που προσφέρει το Serai, σύμφωνα και με τον ΕΦΕΤ που έβαλε πρόστιμο 30000 ευρώ για ληγμένα προϊόντα; Για το καλό τους, τους συνιστούμε την προσοχή. Δεν θα θέλαμε να τιμήσουν τα διαλυμένα νοσοκομεία του υπουργού «εγκαινιάζω».

Δυστυχώς για τον Ελληνικό λαό αυτοί που υπόσχονται την κάθαρση είναι βουτηγμένοι μες στις «ακαθαρσίες» που το ίδιο το καπιταλιστικό σύστημα παράγει. Και θα συνεχίζει να παράγει όσο δεν το ανατρέπουμε. Στέλνοντας τους μιζαδόρους, τους πολιτικούς και το σύστημα τους στο κάλαθο των άχρηστων.

Η απάντηση βρίσκεται στους ίδιους τους εργαζόμενους και στους αγώνες τους. Η μάχη των ευρωεκλογών είναι μια ευκαιρία να φανεί η δύναμη του λαού και των εργαζόμενων. Και αυτό δεν θα συμβεί μέσω της αποχής , του λευκού και του άκυρου. Η αποχή, η «παραλία», λόγω τριημέρου, το λευκό και άκυρο ενισχύουν και δυναμώνουν συντηρητικές και δεξιές απαντήσεις στο σύστημα.

Στις ευρωεκλογές ο ελληνικός λαός και οι εργαζόμενοι πρέπει να ρίξουν μαύρο στην ΝΔ- ΠΑΣΟΚ- ΛΑΟΣ, κόμματα του κεφαλαίου και της σήψης του. Να πουν όχι σε ακροδεξιές, δεξιές, «αριστερές» και «οικολογικές» εναλλακτικές απαντήσεις εντός του συστήματος. Να ενισχύσουν ανυπότακτες , συγκρουσιακές, αντικαπιταλιστικές αριστερές φωνές .

ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ, ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ την ΑΝΤικαπιταλιστική ΑΡιστερή ΣΥνεργασία για την Ανατροπή( ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α)
ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Ιωαννίνων

Σχόλια