Έξω οι τροικανοί ελεγκτές από την ΔΩΔΩΝΗ



Χαιρετίζουμε την αποφασιστικότητα και την μαχητικά των εργαζόμενων στην ΔΩΔΩΝΗ και των κτηνοτρόφων που άμεσα και δυναμικά σήμερα πέταξαν έξω τους τροικανούς. Πέταξαν έξω από την ΔΩΔΩΝΗ τους υπαλλήλους της εταιρίας που ανέλαβε να κοστολογήσει την εταιρία για να προχωρήσει το ξεπούλημα.

Μια διαδικασία που είχε τουλάχιστον την ανοχή των ενώσεων που προσέλαβαν  και αυτές το δικό τους σύμβουλο για να παζαρέψουν το τίμημα της εταιρίας που δεν μπορεί να κοστολογηθεί, δεν μπορεί να  πουληθεί γιατί ανήκει στα χέρια και στο κόπο των εργαζόμενων και των παραγωγών. Και αυτός ο κόπος και τα έργα τους δεν κοστολογούνται, ούτε πουλιούνται…    

Όχι η ΔΩΔΩΝΗ δεν θα πουληθεί, η ΔΩΔΩΝΗ θα γίνει η Χαλυβουργική της Ηπείρου, εκεί που η τρόικα, τα τσιράκια και οι ρουφιάνοι της θα φάνε τα μούτρα τους.

Η ΔΩΔΩΝΗ δεν πρέπει και δεν θα αλλάξει χέρια. Μπροστά στο κίνδυνο μιας κοινωνικής και λαϊκής καταστροφής από την επιθετικότητα και τον ρεβανσισμό του κεφαλαίου- ντόπιου και ξένου- του ΔΝΤ και των κυβερνήσεων του, η ΔΩΔΩΝΗ αποτελεί παραγωγικό εχέγγυο για να μην πεινάσει ο λαός. Όπως αποτελούν και οι αντίστοιχες επιχειρήσεις και εταιρίες που μπορούν να θρέψουν τον λαό που τον θέλουν πεινασμένο και ράγια η τρόικα και τα αφεντικά.  

 Και αυτό το καταλαβαίνει ολάκαιρος ο ηπειρωτικός λαός που αντιστέκεται για να μην ιδιωτικοποιηθεί η εταιρία. Ας το αντιληφτούν  και οι δυνάμεις της  αριστεράς και ας δράσουν από κοινού,  ενωτικά και μαχητικά για να κρατηθεί ο κρατικοσυνεταιριστικός σημερινός χαρακτήρας της.   

ΙΩΑΝΝΙΝΑ 8/2/12

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου