Η κυβέρνηση ξεπουλά τα Λιθαρίτσια, ας την γκρεμίσουμε


Ύστερα από τη Κασσιόπη στη Κέρκυρα, η κυβέρνηση των δολοφόνων των εργατικών- λαϊκών δικαιωμάτων, δια του  ΤΑΙΠΕΔ, ετοιμάζεται και στα Γιάννενα να «σκοτώσει» ένα «οικόπεδο».
Πρόκειται για το πάρκο  Λιθαρίτσια, ενός από τους μεγαλύτερους δημόσιους χώρους στο κέντρο της πόλης. Η έκταση του πάρκου, αποτελεί ένα ακόμη «φιλέτο» προς ξεπούλημα για τους καταστροφείς του ελληνικού λαού. Ως συνέχεια της ΟΑΣΗΣ, του Μάτσικα, του Κουραμπά, της κεντρικής πλατείας.  Με την ένοχη ανοχή της νυν δημοτικής  αρχής, όπως φαίνεται και από την στάση της απέναντι στο ΚΤΕΛ, ΞΕΝΙΑ και ΟΑΣΗ.  


Το ανακοίνωσε με περισσό θράσος ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Αθανασόπουλος, καλεσμένος του Δήμου Ιωαννιτών στην εκδήλωση που έκανε το ΙΟΒΕ στα Γιάννενα.  Όλη η νεοφιλελεύθερη ομάδα δηλαδή μαζεμένη: το ΙΟΒΕ, του οποίου οι προ πενταετίας «αναλύσεις» τις κάνει τώρα καθημερινή πράξη η τρόικα και η τρικομματική χούντα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και το αποτέλεσμα το βλέπουμε γύρω μας.

Το ΙΟΒΕ και το ΤΑΙΠΕΔ τα κάλεσε ο Δήμος Ιωαννιτών. Το χειρότερο και πιο νεοφιλελεύθερο κομμάτι της δημοτικής αρχής που θεωρεί ότι ανάπτυξη είναι η ισοπέδωση κάθε δικαιώματος, κάθε δίκαιας κατάκτησης των εργαζόμενων και κάθε στοιχειώδους αξιοπρέπειας του λαού, διοργάνωσε εκδήλωση μαζί με τον πρώην πρόεδρο που είναι ύποπτος για εμπλοκή σε σκάνδαλο της ΔΕΗ.

Εξαθλίωση των εργαζόμενων, θάνατοι νέων ανθρώπων από μαγκάλια το 2013, διάλυση της δημόσιας υγείας και παιδείας, σύμπραξη και προστασία της ακροδεξιάς και των νεοναζί και καθημερινή
καταστολή από τα ΜΑΤ για να εφαρμοστούν όλα αυτά.

Ήρθε η ώρα για ένα ενωτικό μαζικό αγωνιστικό μέτωπο λαού, εργαζομένων και της αριστεράς για να ανατρέψουμε τους δυνάστες του λαού, της νεολαίας, της αγροτιάς και της εργατιάς. Για να ανατρέψουμε την κυβέρνηση του κεφαλαίου-ΕΕ-ΔΝΤ.

Ιωάννινα 12/3/2013

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ιωαννίνων

Σχόλια