Για τις εκλογές στην ΑΔΕΔΥ

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ συμμετέχει, στήριξε και στηρίζει τα σχήματα των Αγωνιστικών Παρεμβάσεων-Συσπειρώσεων-Κινήσεων σε όλο το φάσμα του δημοσιοϋπαλληλικού κλάδου.

 Συμμετέχει στα συγκεκριμένα σχήματα μαζί με άλλες οργανώσεις της αντικαπιταλιστικής Αριστεράς, καθώς και πολλούς ανένταχτους αγωνιστές και αγωνίστριες. Στις εκλογές του Νομαρχιακού Τμήματος Ιωαννίνων της ΑΔΕΔΥ στήριξε και συμμετείχε στο σχήμα των Παρεμβάσεων-Συσπειρώσεων, αντίθετα με ό,τι μεταδόθηκε από τοπικά ΜΜΕ για στήριξη ή συμμετοχή μελών της σε άλλα σχήματα, όπως αυτό του ΣΥΡΙΖΑ.


Οι Παρεμβάσεις-Συσπειρώσεις είχαν μια πολύ καλή πολιτική παρουσία και ικανοποιητικό εκλογικό αποτέλεσμα, με 10%, παρά τις μεθοδεύσεις ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ και (δυστυχώς) ΠΑΜΕ που τους στέρησαν τελικά την έδρα, λόγω των μεθοδεύσεων για μη εφαρμογή της απλής αναλογικής.

Ας σημειωθεί πως η άρνηση του ΠΑΜΕ να εφαρμοστεί η απλή αναλογική,  έδωσε την έδρα στο κυβερνητικό συνδικαλισμό. Με αποτέλεσμα ο κυβερνητικός συνδικαλισμός ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ να αποκτήσει την πλειοψηφία των εδρών.

Ιωάννινα 24/10/14 

Σχόλια