Σελίδες

20/1/15

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΜΑΡΣ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΙΩΤΙΚΟ ΛΑΟ

Πέντε μέρες πριν από την πιο καθοριστική προεκλογική μάχη της μεταπολίτευσης το μήνυμα που βγαίνει από τις προεκλογικές περιοδείες είναι σαφές:  Πρέπει να φύγουν ΌΛΟΙ:  Να φύγει ο Σαμαράς και η ακροδεξιά ΝΔ, να φύγουν τα κεντροδεξιά  ΠΑΣΟΚ σε όλες τις εκδοχές τους, είτε είναι  του Βενιζέλου, είτε είναι του Παπανδρέου. Να εξαφανιστούν οι δολοφόνοι της ΧΑ. 
  Να τελειώνουμε με τα μνημόνια, την φτώχεια, την ανεργία, την εξαθλίωση. Ήρθε η ώρα να αναπνεύσουμε καθάριο ελεύθερο αέρα μακριά από τους δυνάστες μας.  Μα πως θα γίνει αυτό;

Το ζητούμενο για τις δυνάμεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ- ΜΑΡΣ δεν είναι να φύγουν αυτοί και να έρθουν κάποιοι άλλοι που θα παζαρέψουν μισή ελευθερία, με τα μεγάλα κεφάλια της ΕΕ, των τραπεζών, των οικονομικών δολοφόνων, των τοκογλύφων.
 Να παζαρέψουν μια διαχείριση, μια ρύθμιση της φτώχειας που θα επιδιώξει να κρατήσει και τον σκύλο χορτάτο και την πίτα γεμάτη. Όπως θεωρούμε πως επιδιώξει να πράξει ο ΣΥΡΙΖΑ.  Σπέρνοντας αυταπάτες στον λαό και στους εργαζόμενους.  Κρατώντας χαμηλά τις προσδοκίες του αγωνιζόμενου λαού.
Ούτε μας ενδιαφέρει να πούμε στο ελληνικό λαό, στηρίξτε μας, για να σας σώσουμε όταν δυναμώσουμε. Αλλά τώρα ας συμβιβαστούμε με την μιζέρια, την ανεργία, την φτώχεια και την καταφρόνια. Όπως πράττει το ΚΚΕ.
Η ενωτική πολιτική συνεργασία δυνάμεων και αγωνιστών – αγωνιστριών ΑΝΤΑΡΣΥΑ- ΜΑΡΣ, με το ανατρεπτικό αντικαπιταλιστικό της πλαίσιο,   αποτελεί ελπιδοφόρο βήμα για την ασυμβίβαστη, αντικαπιταλιστική Αριστερά που έχει ανάγκη η εποχή μας. 
 Για να οικοδομηθεί ένα ταξικά ανασυγκροτημένο  εργατικό κίνημα, ένα  εργατικό κίνημα επικίνδυνο για το σύστημα, τα αφεντικά και το κεφάλαιο,.  Που θα βάλει ως προτεραιότητα να νικήσουν οι εργατικοί και λαϊκοί αγώνες.  
Για να οικοδομηθούν οι δομές του οργανωμένου λαού, που μόνο αυτός μπορεί πραγματικά να διώξει τους δυνάστες, να πετάξει στην θάλασσα τους τραπεζίτες και τους κεφαλαιοκράτες.
Να εθνικοποιήσει το μεγάλο κεφαλαίο και τις τράπεζες που θα λειτουργούν με εργατικό έλεγχο.  
Για την άμεση διεγράφη του χρέους, την έξοδο από την ΕΕ-ευρώ- ΝΑΤΟ.
Για την μεγάλη αντικαπιταλιστική ανατροπή που θα οδηγήσει στην εξουσία του οργανωμένου λαού, στην εξουσία της εργατικής τάξης.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ Ιωαννίνων καλεί τον Γιαννιώτικο λαό

1) στην κεντρική της προεκλογική εκδήλωση στα Λιθαρίτσια στις 21/1/15 με κεντρικό ομιλητή τον Αλέκο Αναγνωστάκη. Θα χαιρετήσουν οι υποψήφιοι βουλευτές.

2) Να υπερψηφίσουν τους συνδυασμούς της ΑΝΤΑΡΣΥΑ- ΜΑΡΣ στις εκλογές της 25/1/15,  έτσι ώστε να δυναμώσουν τις δυνάμεις που τις 26 Γενάρη θα αγωνιστούν για να μην συμβιβαστούμε με τους καταστροφείς μας , για λίγο αέρα παραπάνω, για λίγη λευτεριά παραπάνω, για λίγο παραπάνω  ξεροκόμματο ψωμί και ένα πινάκιο φακής.

Μπορούμε να νικήσουμε, ας τολμήσουμε 

ΑΝΤΑΡΣΥΑ- ΜΑΡΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Πολιτική συνεργασία δυνάμεων αγωνιστών- αγωνιστριών  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου