Η μαζική οργή εκφράστηκε...






















Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ χαιρετίζει τους χιλιάδες μετανάστες, εργαζόμενους και νεολαίους που πλημμύρισαν σήμερα τους δρόμους της Αθήνας διαψεύδοντας όλες τις Κασσάνδρες που κινδυνολογούσαν ασύστολα και προεξοφλούσαν την κήρυξη «θρησκευτικού πολέμου»! Η άθλια προπαγάνδα των κυβερνητικών κονδυλοφόρων που έσταζε δηλητήριο έπεσε στο κενό.

Χαιρόμαστε που διαδηλώσαμε με τα ταξικά μας αδέλφια, με μετανάστες από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, το Ιράκ, την Συρία, το Μαρόκο και άλλες αραβικές χώρες, με το αντιπολεμικό και φοιτητικό κίνημα .

Είναι ώρα όλη η Αριστερά και τα συνδικάτα να μπουν τολμηρά στο δρόμο της σύγκρουσης με την ρατσιστική επίθεση της κυβέρνησης και της ΕΕ, να υψώσουν ασπίδα αλληλεγγύης για κάθε κατατρεγμένο, μουσουλμάνο η μη, μετανάστη και πρόσφυγα που βρίσκεται στο στόχαστρο του μαύρου μετώπου κυβέρνησης ΛΑΟΣ και νεοναζί.

Να αντιπαρατεθούμε με τη ρατσιστική λογική των ποσοστώσεων του Καρατζαφέρη αλλά και των επαναπροωθήσεων του Πάγκαλου.

Σε αυτές τις ευρωεκλογές η ψήφος στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ δυναμώνει τον κόσμο που παλεύει στους δρόμους για μαζική νομιμοποίηση των μεταναστών, για άσυλο και στέγη στους πρόσφυγες, για να καταργηθεί το ρατσιστικό σύμφωνο της ΕΕ, για να μην γίνουν οι μετανάστες αποδιοπομπαίοι τράγοι για την κρίση.

Δυναμώνει τον κόσμο που παλεύει για ίσα δικαιώματα ελλήνων και μεταναστών εργατών, για ένα κόσμο χωρίς φτώχεια και προσφυγιά.

Σχόλια