Οι απεργοί εργάτες στη spider πρέπει να νικήσουν. Κανείς εργάτης απλήρωτος.

Οι εργάτες στη spider του «Πέτσιου», οι εργάτες στην ανακύκλωση της  spider για μια ακόμη φορά βρίσκονται στο δρόμο του αγώνα, για μια ακόμη φορά χρησιμοποιούν το μοναδικό όπλο που έχουν απέναντι στην εργοδοσία, απεργούν!!!!
Διεκδικώντας τα αυτονόητα, που σε συνθήκες μνημονιακής επέλασης, δεν είναι  πλέον αυτονόητα. Να πληρώνονται για το κόπο τους, να πληρώνονται τον ιδρώτα της εργασίας τους, να ενταχτούν στα ΒΑΕ οι εργαζόμενοι της ανακύκλωσης. Δεν είναι δυνατόν- είναι ηθικά, πολιτικά και ταξικά απαράδεκτο-  οι εργαζόμενοι να έχουν να πληρωθούν και 9 μήνες και ο Πέτσιος να ανοίγει εργοστάσιο στην Σερβία, να κάνει επενδύσεις στα Βαλκάνια.   
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ  βρίσκεται στο πλευρό των απεργών  εργαζόμενων στη spider, βρίσκεται στο πλευρό των απεργών της ανακύκλωσης. Βρίσκεται στο πλευρό κάθε απεργού, στο πλευρό του αγωνιζόμενου λαού. Σάρκα εκ της σαρκός του εργαζόμενου λαού που εδώ και 4 χρόνια  αντιστέκεται στην καταστροφική πολιτική της τρόικας, των μνημονίων, της κυβέρνησης της ΕΕ και του κεφαλαίου. 
Καλώντας όλες τις αριστερές δυνάμεις να κάνουν το ίδιο. Καλώντας το εργατικό κέντρο και τα σωματεία να πάρουν πρωτοβουλίες ταξικής αλληλεγγύης, αγώνα και σύγκρουσης με το κεφάλαιο και τους πολιτικούς του.     
 
Ιωάννινα 2/6/14
 
ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ιωαννίνων

Σχόλια