Δελτίο τύπου

Καταγγέλλουμε την ανοικτή και απρόκλητη φίμωση της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. από το κρατικό ραδιόφωνο(ΕΡΑ) με την άρνηση της ΕΡΑ να παίξει το ραδιοφωνικό σποτάκι της.


Την φίμωση του πολιτικού μορφώματος των δυνάμεων της Αντικαπιταλιστικής , Επαναστατικής , Κομμουνιστικής Αριστεράς και της Ριζοσπαστικής Οικολογίας από ένα κρατικό σταθμό που “ζει” από την φορολογία του ελληνικού λαού. Και που θα έπρεπε να ήταν πιο ανοικτό σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις.


Πρόκειται για μια συνειδητή επιλογή φίμωσης των ανατρεπτικών και επαναστατικών πολιτικών ιδεών της ΑΝΤικαπιταλιστικής , ΑΡιστερής, ΣΥνεργασίας για την Ανατροπή.

Ιδέες και πολιτικές που δεν συμβιβάζονται με το κλίμα της υποταγής και της συνδιαλλαγής που επιβάλει η πολιτική του κεφαλαίου, της ΝΔ και της ΕΕ.

Ιδέες και πολιτικές που προκρίνουν και ενισχύουν τους ανυποχώρητους, μαζικούς αγώνες για την υπεράσπιση και την διεύρυνση των κοινωνικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων του λαού, της εργατικής τάξης και της νεολαίας.


Φίμωση που έχει ως ηθικούς αυτουργούς τα κόμματα του κεφαλαίου που απέκλεισαν από τα ΜΜΕ, τις επικίνδυνες για το σύστημα, πολιτικές φωνές. όπως είναι η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Αναδεικνύοντας την εξαχρείωση και την αθλιότητα της «δημοκρατίας» μας.


Καλούμε τους εργαζόμενους και την νεολαία να καταδικάσουν στις κάλπες και αύριο στους αγώνες, τα κόμματα του συστήματος που καταργεί βάναυσα τα εργατικά και λαϊκά δικαιώματα φιμώνοντας τις πολιτικές φωνές που υπερασπίζονται τους αγώνες.

Σχόλια