Οι αγώνες των εργαζομένων θα νικήσουν




Aλληλεγγύη το αγώνα των εργαζομένων - Απογόρευση των απολύσεων

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ   εκφράζει την αμέριστη στήριξή της στον απεργιακό αγώνα των εργαζόμενων στο ΚΑΡΥΠΙΔΗ στα Ιωάννινα , των λιμενεργατών , των εργαζόμενων στην Ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη , των εργαζόμενων στην Wind και Vodafone.
Οι αγώνες της εργατικής τάξης  είναι ο μόνος δρόμος για μην φορτωθούν τα βάρη της κρίσης οι εργαζόμενοι και η φτωχολογιά. Σε μια στιγμή που άρχισε από την κυβέρνηση και τους μηχανισμούς του κεφαλαίου η τρομοκρατία των αριθμών του χρέους. Ενώ στην πραγματική οικονομία η ανεργία έχει εκτοξευθεί  στα  ύψη και η πείνα έχει αρχίσει να πλήττει μεγάλα τμήματα του πληθυσμού.
Είναι ανάγκη να συγκροτηθεί ένα εργατικό μέτωπο και επιτροπές αγώνα για την στήριξη των αγώνων των εργαζόμενων. Οι δυνάμεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ βρέθηκαν από την πρώτη μέρα στην πρώτη γραμμή του αγώνα για να στηριχθούν και νικήσουν οι αγώνες των εργαζομένων.
Καλούμε το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα, την Αριστερά, τους φοιτητικούς συλλόγους και τις τοπικές κινήσεις να στηρίξουν έμπρακτα τον αγώνα της εργατικής τάξης μέχρι την νίκη.

Σχόλια