ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΤΣΟΥ


ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ



Χαιρετίζουμε την αποφασιστικότητα και την μαχητικότητα των εργατών τουΠέτσου (SPIDER) που αγωνιστικά και απεργιακά διεκδικούν να εργάζονται και να πληρώνονται για την εργασία τους.
Ένα αίτημα όχι και τόσο αυτονόητο στις μέρες που ζούμε, μέρες που η εργοδοσία και τα αφεντικά έχουν κηρύξει στάση πληρωμών στους εργάτες τους, αρνούμενοι για μήνες να τους πληρώσουν με αφορμή την κρίση.

Ταυτόχρονα και με συνηγορία της χούντας κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ έχουν διαλύσει τις κλαδικές συμβάσεις εργασίας με στόχο να ρίξουν τα μεροκάματα και τους μισθούς καθώς και την ενότητα της εργατικής τάξης.

Όλοι στο δρόμο που άνοιξαν οι απεργοί εργάτες του Πέτσο(SPIDER). Όλοι στις απεργίες, στις διαδηλώσεις και τις καταλήψεις. Να μην πληρώσουμε την κρίση και την χρεοκοπία του συστήματος τους.

Ως παραγωγοί του κοινωνικού πλούτου, δικαιούμαστε μια πιο αξιοπρεπή ζωή, ένα κόσμο με μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας… Και αυτό τον κόσμο και αυτό το μέλλον μόνο με το δρόμο του ταξικού αγώνα μπορούμε να το κατακτήσουμε….

Όλοι στις πανεργατικές απεργίες 5 και 19 Οκτωβρίου για να πέσει η κυβέρνηση του σκότους, για να ανατραπεί η χούντα κεφαλαίου-ΕΕ-ΔΝΤ, για να κοπούν τα φτερά κάθε επίδοξου διαχειριστή. Για να φύγουν όλοι, για να έρθουν οι “κάτω” πάνω, για να περάσει η εξουσία στα χέρια της εργαζόμενης πλειοψηφίας, οικοδομώντας τα δικά τους όργανα άμεσης δημοκρατίας.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 

Σχόλια