Σκούπα σε oσους μας κυβερνάνε



Όλο και περισσότερο το τελευταίο διάστημα παρακολουθούμε σκηνές από το μέλλον. Η αστάθεια του πολιτικού συστήματος που δημιούργησαν οι κινητοποιήσεις όλου του προηγούμενου διαστήματος σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μάη προκαλούν πανικό στα αστικά επιτελεία. Στην προσπάθειά τους να μεταστρέψουν την αγανάκτηση του κόσμου χρησιμοποιούν κάθε μέσο. Σε αυτή την προσπάθεια θυμήθηκαν και πάλι τους μετανάστες. Σε όλη την Ελλάδα οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό απέναντι στους πιο ανίσχυρους αυτής της κοινωνίας. Ανθρώπους που κατά κύριο λόγο αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την χώρα τους λόγω των πολέμων που και ο ελληνικός στρατός διεξάγει στις χώρες τους. Άνθρωποι που κρατούνται όμηροι στη χώρα μας λόγω της συνθήκης ΔΟΥΒΛΙΝΟ 2.

Προσπαθούν να μας ποτίσουν με το δηλητήριο του ρατσισμού προκειμένου να μη μπορούμε να δούμε ότι αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι που στέλνουν τον ελληνικό στρατό να πολεμάει στο Αφγανιστάν και οργανώνουν επιχειρήσεις σκούπα με τις ντόπιες δυνάμεις κατοχής, τις δυνάμεις των ΜΑΤ, είναι και που όλο το προηγούμενο διάστημα μείωσαν τις μισθούς και τις συντάξεις μας, έφτασαν την ανεργία πάνω από το 20% και την οικονομία της χώρας στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Σήμερα στο στόχαστρο βρέθηκαν οι μετανάστες, αύριο μπορεί να είναι οι άστεγοι και οι άνεργοι, μεθαύριο οι κομμουνιστές. Έτσι καλλιεργείται ο ρατσισμός και αποτελεί ένα σκαλοπάτι πριν από το φασισμό.


Μπορεί σήμερα τα ΜΑΤ να επιτέθηκαν στο κτίριο που έμεναν μετανάστες στο παλιό Χατζηκώστα, αύριο όμως θα επιτεθούν στους διαδηλωτές, που θα διεκδικούν την αξιοπρέπειά τους. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι ο πραγματικός στόχος πίσω από αυτές τις επιθέσεις είμαστε όλοι εμείς που το προηγούμενο διάστημα είδαμε τους μισθούς και τις συντάξεις μας να μειώνονται. Όλοι εμείς που χάσαμε τις δουλειές μας και μας αναγκάζουν να πληρώνουμε το ένα χαράτσι πίσω από το άλλο.
Και είναι σαφές ότι όσο ο ρατσισμός στην ελληνική κοινωνία αυξάνεται τόσο περισσότερο θα γεννά του μίσος, και το μίσος θα φέρνει την εγκληματικότητα. Όπως το ίδιο θα γίνεται και όσο αυξάνει η εξαθλίωση κοινωνικών ομάδων.

Φτάσαμε, λοιπόν, σήμερα οι αστυνομικές δυνάμεις με τον τρόπο αυτό να συντελούν στην αύξηση της εγκληματικότητας, να κυνηγούν μετανάστες και διαδηλωτές, αντί για εγκληματίες. Αποδεικνύοντας οι αστυνομικές αρχές μια απαράδεκτη και εγκληματική αδιαφορία για τις ανθρώπινες ζωές εγκλωβίζοντας μέσα στα σφραγισμένα κτήρια του παλιού Χατζηκώστα
6 μετανάστες. Ενώ έδειξαν ιδιαίτερη μνεία να συλλάβουν αντιφασίστα που τον κατηγόρησε ο υποψήφιος βουλευτής της Χ.Α.  Ι. Μπίμπος για ξυλοδαρμό. Φανερώνοντας τις απροκάλυπτες εκλεκτικές συγγένειες αστυνομίας και Χ.Α.



Και όλα αυτά γίνονται στα πλαίσια ενός προεκλογικού παιχνιδιού. Στα πλαίσια του αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τα προβλήματά της. Για να μην ψηφίσει ο κόσμος με βάση τα συμφέροντά του, αλλά με βάση του μίσος που του καλλιεργούν.
Αυτοί που μας κυβερνούν αποτελούν τον κίνδυνο και όχι οι μετανάστες και οι κομμουνιστές. Ας τους διώξουμε εμείς πριν μας αναγκάσουν να φύγουμε και πάλι μετανάστες.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Σχόλια