ΜΕ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ

Για να περάσει η εξουσία και ο πλούτος στα χέρια των εργαζομένων

Οι δυνάμεις του συστήματος, οι τραπεζίτες, ο ΣΕΒ, η Ε.Ε, το ΔΝΤ και όλο το πολιτικό τους προσωπικό μας βουλιάζουν στη φτώχεια. Διαλύουν τις ζωές μας για να ξεπεράσουν τη κρίση τους. Με τα μέτρα που έχουν πάρει και με αυτά που θέλουν να πάρουν αμέσως μετά τις εκλογές συνεχίζουν να μας ληστεύουν, ενισχύοντας το κεφάλαιο και τις τράπεζες.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΟΣ, ΕΥΡΩ, Ε.Ε ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!

Άμεση καταγγελία της δανειακής σύμβασης. Να καταργηθούν τα μνημόνια, το Μεσοπρόθεσμο και οι εφαρμοστικοί νόμοι.

Στάση πληρωμών, διαγραφή του χρέους. Δε χρωστάμε- δε πουλάμε- δε πληρώνουμε. Να επιστραφούν όλα τα κλεμμένα.  Έξω από το ευρώ και την Ε.Ε. Η παραμονή στην Ε.Ε και στο ευρώ μας οδηγεί στη καταστροφή.


Εθνικοποίηση- κρατικοποίηση των τραπεζών χωρίς αποζημίωση με έλεγχο και περιορισμό στην κίνηση κεφαλαίων και επιστροφή όλων των κλεμμένων δις που πήραν με επιχορηγήσεις.

Εθνικοποίηση- κρατικοποίηση όλων των μεγάλων στρατηγικών επιχειρήσεων με εργατικό έλεγχο, για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας με κριτήριο τις κοινωνικές-λαϊκές ανάγκες, συμβάλλοντας στην άμεση αναδιανομή του πλούτου. Μια αναδιανομή με αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις, χωρίς χαράτσια, με τη δραστική φορολογία του κεφαλαίου των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών και τη δήμευση της εκκλησιαστικής περιουσίας. Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.

Απαλλοτρίωση των εκατοντάδων κλειστών εργοστασίων και λειτουργία τους από τους ίδιους τους εργαζόμενους. Φτηνά και ποιοτικά τρόφιμα, με πρωτοβάθμιους παραγωγικούς συνεταιρισμούς για την κάλυψη των διατροφικών αναγκών του λαού, χωρίς μεσάζοντες σε σύγκρουση με το εμπορικό-αγροτοδιατροφικό κεφάλαιο.

Το μεταβατικό αυτό αντικαπιταλιστικό πρόγραμμα που προτείνουμε μπορεί να επιβληθεί από οργανωμένο λαό κόντρα και ενάντια στον υποταγμένο συνδικαλισμό, με την κοινή ανατρεπτική δράση της μαχόμενης αριστεράς, με παλλαϊκό-πανεργατικό ξεσηκωμό για να ανοίξει ο δρόμος της ρήξης με τον καπιταλισμό για την δημοκρατία και την εξουσία της εργαζόμενης πλειοψηφίας που παράγει το πλούτο, για μια σύγχρονη σοσιαλιστική προοπτική.
το δίλημμα της περιόδου είναι ένα:

Ή συνέχιση της ίδιας πολιτικής με διάφορες παραλλαγές  Ή ενίσχυση των δυνάμεων που θα συμβάλλουν σε ένα οργανωμένο λαϊκό ξεσηκωμό μόνη λύση για να μπει φρένο στη βαρβαρότητα, για να πάρουμε πίσω ότι μας έκλεψαν, για να αποτινάξουμε τη νέα τυραννία.
Καταδικάστε το μαύρο μέτωπο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ.

Γυρίστε τη πλάτη στα  διάφορα δεκανίκια του συστήματος(Θεοδωράκης, Καμμένος, Παπανδρέου, Κουβέλης), που διεκδικούν τη ψήφο σου για να συγκυβερνήσουν μετά τις εκλογές με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για να συνεχιστεί η ίδια πολιτική.

 Δεν χρειαζόμαστε μια αριστερά (ΣΥΡΙΖΑ) που δεν τολμά να πει λέξη κατά του ευρώ και της Ε.Ε και αναζητά μέσω μιας «αριστερής κυβέρνησης» λύσεις για το χρέος σε συμφωνία με τους δανειστές, που μας πίνουν το αίμα. Μιας αριστεράς που δεν αμφισβητεί τη κερδοφορία του κεφαλαίου. Μιας αριστεράς που το πρόγραμμα της είναι η ελεγχόμενη φτώχεια για την εργαζόμενη πλειοψηφία και ελεημοσύνη για τους φτωχούς. Μιας αριστεράς που τα διπλώνει στους αγώνες για τις κυβερνητικές καρέκλες. Μιας αριστεράς που δημιουργεί επικίνδυνες αυταπάτες ότι μπορεί να διαχειριστεί το σύστημα προς όφελος του λαού. Δεν χρειαζόμαστε μια αριστερά(ΚΚΕ) που παραπέμπει τα πάντα στη Δευτέρα Παρουσία  μιας  «λαϊκής εξουσίας» του μέλλοντος(με συγκεκριμένο παρελθόν), που αποφεύγει ότι δεν ελέγχει και αρνείται να συμβάλλει σε ένα ενωτικό αγωνιστικό μέτωπο ρήξης και ανατροπής της επίθεσης.

Χρειαζόμαστε μια ενωμένη αντικαπιταλιστική αριστερά, ανυπότακτη και εργατική, ανεξάρτητη από το κράτος, ικανή να αντιπαλέψει τη σύγχρονη καπιταλιστική βαρβαρότητα. Σε αυτή τη κατεύθυνση οι φίλοι και τα μέλη της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις.

Η περίοδος που περνάμε είναι κρίσιμη. Μην υποκύψεις στη τρομοκρατία. Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α σε καλεί σε έναν αγώνα που δε θα είναι εύκολος, αλλά το έπαθλο, θα είναι οι πρωτόγνωροι δρόμοι ελευθερίας, δικαιοσύνης και δημιουργίας.

Ψήφο στην ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α και τη συμμαχία της με μαχόμενες
δυνάμεις της αριστεράς

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.-ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ/ΣΤΡΙΩΝ

ΑΡΓΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Θεόδωρου
ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΠΕΤΡΟΣ του Δημητρίου
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΖΗΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Αποστόλου
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΗΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Κωνσταντίνου
ΑΡΓΥΡΟΧΟΟΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΣΤΕΡΓΙΑΝΗ του Τριαντάφυλλου
ΑΝΕΡΓΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΠΑΠΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεωργίου
ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ-ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ,
ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ‘’ΟΙ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟΙ’’

ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του Γεωργίου
ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ



Εκλογικό Κέντρο: Μιχ. Αγγέλου, 56
Εκλογικό Περίπτερο: Κεντρική Πλατεία (Γωνία Τσοκάνη)



Σχόλια