Οι μάσκες πέφτουν για μια ακόμη φορά.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καταγγέλλουμε την στάση όλων των κομμάτων που συμμετείχαν στην διακομματική επιτροπή που συγκάλεσε ο Δήμος Κερκυραίων στο Φαληράκι. Οι μάσκες πέφτουν για μια ακόμη φορά. Όλο το παλιό κομματικό σκηνικό επιχορηγείται και με το παραπάνω από τον κρατικό προϋπολογισμό, δηλαδή τα χρήματα των φορολογούμενων, ώστε να μπορέσει με τη βοήθεια του πληρωμένου τηλεοπτικού, ραδιοφωνικού χρόνου να επαναεπιβεβαιώσει την κυριαρχία του.

Δεν έφταναν λοιπόν τα 65 εκατομμύρια της τακτικής ενίσχυσης που λαμβάνουν τα πέντε κοινοβουλευτικά κόμματα (Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ), άλλα 13 εκατομμύρια ευρώ έρχονται να προστεθούν ως έκτακτη επιχορήγηση!!! Μοιράζουν μεταξύ τους τον τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό χρόνο και με τη βοήθεια των μεγιστάνων των Μ.Μ.Ε. προσπαθούν να ποδηγετήσουν κάθε φωνή αντίστασης, να καναλιζάρουν τις απόψεις της εργαζόμενης πλειοψηφίας, να διαιωνίσουν το σάπιο πολιτικό καθεστώς τους.

Ταυτόχρονα έχουν και το δωρεάν χρήμα για να πληρώνουν τα υπέρογκα ποσά που απαιτούνται για ένα τηλεοπτικό ή ραδιοφωνικό μήνυμα μπροστά στις Ευρωεκλογές.
Μας έδωσαν ένα (ναι ένα!) ταμπλώ του Δήμου για να προβάλουμε τις θέσεις μας.
Δεν το δεχόμαστε και δεν συναινούμε στις μοιρασιές τους. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, στελέχη του ΚΚΕ εν διατεταγμένη υπηρεσία σκεπάζουν τις λιγοστές αφίσες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που καλούν στην συγκέντρωση της Παρασκευής στις 22 Μαΐου στο θέατρο. Έχει προηγηθεί η καταστροφή δύο περιπτέρων μας στην Αθήνα και οι επιθέσεις εναντία σε συντρόφους μας στην Πάτρα. Δεν τους σώζει τίποτα. Πληρώνουν την πολιτική της εναντίωσης τους στις εξεγέρσεις και στα κινήματα του προηγούμενου χρόνου.

Δεν μας κατέβαλαν τα ΜΑΤ. Θα μας καταβάλουν τα ΚΝΑΤ, οι παρακρατικοί και παρακομματικοί μηχανισμοί? Μην ελπίζουν. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα συμβάλει στην οικοδόμηση ενός άλλου πολιτικού πολιτισμού που να αρμόζει στα οράματά μας .

Σχόλια