Απαντήσεις σε σχόλια εφημερίδων

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ στήλη ΤΣΙΜΠΙΔΑ [Ηπειρωτικός Αγών]:

Η στήλη σας ΤΣΙΜΠΙΔΑ δημοσιεύει μια φωτογραφία του στεκιού της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α που δείχνει να φιλοξενεί μετανάστη με την πραμάτεια του, με σχόλιο : «Ελπίζουμε να μην τα βάλλουν μαζί του οι αριστεροί αγωνιστές…».

Διαβεβαιώνουμε τον αγαπητό συγγραφέα του σχολίου, πως ο μετανάστης με την πραμάτεια του γνωρίζει καλύτερα από πολλούς άλλους ντόπιους που άραξε. Γνωρίζει πως άραξε στο στέκι ενός μετώπου 10 αριστερών οργανώσεων και εκατοντάδων ανεξάρτητων αγωνιστών που αγωνίζονται οι μετανάστες να έχουν πλήρη κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα και να μην απελαύνονται ή να φυλακίζονται ή να μην μετατρέπονται σε δούλοι και πάμφθηνο εργατικό δυναμικό.
Να μην γίνονται θύματα των δουλεμπόρων, των ακροδεξιών και παρακρατικών καθώς και των δυνάμεων καταστολής, όπως συνέβη προχθές με τον αστυνομικό στην Ομόνοια που έσκισε το κοράνι ενός μετανάστη, προσβάλλοντας την αξιοπρέπεια του
Παλεύει ενάντια στην ΕΕ που έχει κλείσει τα σύνορα της για τους καταπιεσμένους και τους μετανάστες. Ενάντια σε μια ΕΕ που τους πνίγει στην Αδριατική και τους κλείνει σε στρατόπεδα συγκέντρωσης. Μια ΕΕ- φρούριο ενάντια στα ανθρώπινα- κοινωνικά και δημοκρατικά δικαιώματα εκατομμυρίων κολασμένων.
Ενός μετώπου οργανώσεων της Αντικαπιταλιστικής κομμουνιστικής αριστεράς και της Ριζοσπαστικής οικολογίας που θεωρεί τους μετανάστες τμήμα της εργατικής τάξης, της μόνης κοινωνικής τάξης που με τον αγώνα της μπορεί να τελειώνει με το σύστημα της εκμετάλλευσης, της φτώχιας , της εξαθλίωσης, που ευθύνεται για το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης.
Κατά συνέπεια για την ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. είναι καλοδεχούμενη κάθε ανταρσία προλεταρίου, καταπιεσμένου και μετανάστη. Στο στέκι της είναι ευπρόσδεκτος κάθε μετανάστης και καταπιεσμένος. Εξάλλου αυτοί είναι που θα αλλάξουν τον κόσμο εκ βαθέων!!!!

Ευχαριστούμε για την φιλοξενία!
_____________________________


Προς «Πρωινά Νέα»:


Γνωρίζετε πολύ καλά από πού έρχονται οι μαχητές της ΑΝΤικαπιταλιστικής ΑΡιστερής ΣΥνεργασία για την Ανατροπή(ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.) και που το πάνε.

Πρόκειται για μια συνειδητή ανορθογραφία σε ένα πλαίσιο υποταγής που το καθορίζουν τα συμφέροντα των λίγων πάνω στα συμφέροντα των πολλών. Η συμμετοχή μας στις ευρωκάλπες εξυπηρετεί την μάχιμη προοπτική της αντικαπιταλιστικής ανατροπής . των νικηφόρων αγώνων της νεολαίας, της εργατιάς , της αγροτιάς , των μεταναστών.

Εμείς δεν χορεύουμε όπως κτυπάνε οι αρκουδιάρηδες των νοικοκυραίων και των αφεντικών. Ερχόμαστε από τους αγώνες του Ελληνικού λαού για δουλειά, ελευθερία και προκοπή. Από τους αγώνες των εργαζόμενων και των λαών όλου του κόσμου, ενάντια στην αποικιοκρατία, την εκμετάλλευση, τον καπιταλισμό.

Είμαστε εμείς που στοιχειώνουμε τα όνειρα των εκμεταλλευτών. Είμαστε εμείς που πρωταγωνιστούμε στους εφιάλτες των νοικοκυραίων και των αφεντικών.

Αλλά και στις ελπίδες εκατομμυρίων ανθρώπων που φαντάζονται, ονειρεύονται και αγωνίζονται για ένα μέλλον εξω από αυτό το σύστημα που τους εκμεταλλεύεται , τους αποξενώνει, στερώντας τους την δυνατότητα να ζήσουν αυθεντικά και αληθινά.


Έχουμε σαλπάρει για ένα κόσμο που η ισότητα, η ελευθερία και η δικαιοσύνη θα αποκτήσουν ένα νέο καθολικό νόημα για κάθε καταπιεσμένο , προλετάριο , μετανάστη και δούλο του κεφαλαίου.


Σε αυτό το μακρύ, δύσκολο και απρόσμενα γοητευτικό ταξίδι ελευθερίας και ανατροπής είστε όλοι καλοδεχούμενοι!!!!!!

Ευχαριστούμε για την φιλοξενία!



Σχόλια