Ο Φασισμός δεν θα περάσει

Του λαού η πάλη θα τον «σπάσει»

Καταγγέλλουμε στο Γιαννιώτικο λαό την νέα, ξεδιάντροπη, πιο βάρβαρη από ποτέ, επίθεση των οργανωμένων νεοναζιστικών συμμοριών στο Εβραϊκό νεκροταφείο. Βεβηλώνοντας με αίμα σφαγμένων ζώων, το μνημείο του ολοκαυτώματος. Μνημείο προς τιμή των νεκρών Γιαννιωτών Εβραίων στα χιτλερικά κρεματόρια. Καταστρέφοντας με απίστευτη μανία τους τάφους των Εβραίων Γιαννιωτών

Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση και την ελληνική αστυνομία που καλύπτει τις οργανωμένες νεοναζιστικές συμμορίες. Είναι γνωστό πως δεν είναι η πρώτη φορά που βεβηλώθηκε το Γιαννιώτικο Εβραϊκό νεκροταφείο, δίχως σήμερα να έχει συλληφθεί κανένας από τους δράστες. Με αποτέλεσμα κάθε φορά οι επιθέσεις στο Εβραϊκό νεκροταφείο να γίνονται ακόμη πιο προκλητικές, βάρβαρές , κτηνώδης.

Απεναντίας μέλη της «Χρυσής Αυγής»- και στην πόλη - βρέθηκαν πίσω από τις γραμμές των ΜΑΤ κατά την διάρκεια κατασταλτικών επιχειρήσεων, ενάντια στην αγωνιζόμενη νεολαία. Όπως π.χ ο μασκοφόρος νέος φύλακας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Ενώ δέχτηκαν την κάλυψη και την επιχειρησιακή συνδρομή των δυνάμεων καταστολής κατά την διάρκεια αντιφασιστικών πορειών.

Είναι ολοφάνερο πως η κυβέρνηση της ΝΔ , όπως και πριν του ΠΑΣΟΚ καλύπτει τα ακροδεξιά «κτήνη» γιατί την εξυπηρετούν, τρομοκρατώντας μετανάστες, εργαζόμενους και αγωνιστές. Δημιουργώντας ένα αίσθημα φόβου που βολεύει την εξουσία του κεφαλαίου και του κράτους.

Είναι στο χέρι του μαζικού λαϊκού, εργατικού και νεολαιίστικου κινήματος να δώσει την απάντηση που πρέπει , στην κυβέρνηση της ΝΔ και στα άλλα κόμματα του κεφαλαίου. Να δώσει μια μάχιμη απάντηση στις ακροδεξιές και νεοναζιστικές συμμορίες..

Ενώ είναι στο χέρι της αντικαπιταλιστικής αριστεράς να οικοδομήσει μια διεθνιστική, εργατική, επαναστατική προοπτική που θα βλέπει πέρα από το σύστημα του κεφαλαίου που «θρέφει» τους ακροδεξιούς και τους νεοναζιστές. «Φασίστες και αφεντικά στου πηγαδιού το πάτο , ζήτω το παγκόσμιο προλεταριάτο»!!!!!!


ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Σχόλια