ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ

Καταγγέλλουμε την νέα απόπειρα τρομοκράτησης του δίκαιου αγώνα των εργαζόμενων στον Καρυπίδη, ύστερα από τις νέες συλλήψεις δυο εργαζόμενων και μιας συνδικαλίστριας του Σωματείου.

Το τρομοκρατικό κράτος του κεφαλαίου , με την ένοχη σιωπή του τοπικού κράτους -που είχε υποσχεθεί λίγους μήνες πριν επίλυση των προβλημάτων των εργαζόμενων- επιχειρεί με όλα τα μέσα, να τσακίσει τους αγωνιζόμενους εργάτες.

Δεν πρέπει να τους περάσει, ο αγώνας των εργαζόμενων του Καρυπίδη- ένας αγώνας για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι και για να μην περάσουν οι απολύσεις - είναι αγώνας όλων των εργαζόμενων, όλης της περιοχής.

Μια νίκη των εργαζόμενων στο Καρυπίδη, θα είναι νίκη όλων των εργαζόμενων, θα είναι νίκη του εργατικού κινήματος.

Μια νίκη που θα ατσαλώσει τους εργαζόμενους, μπροστά στην συνολική επίθεση που ετοιμάζουν και που ο Καρυπίδης είναι τα άσχημα προεόρτια.

Είναι καθήκον κάθε εργαζόμενου να δείξει πολύμορφα την μαχόμενη αλληλεγγύη του στον αγώνα των εργαζόμενων στον Καρυπίδη.

Είναι καθήκον του ΕΚΙ να υπερβεί άμεσα την αδράνεια του και του ΠΑΜΕ να σταματήσει την αδιέξοδη λογική που βλέπει συντονιστικά σωματείων γύρω από τον εαυτό του. Άμεση συγκρότηση συντονιστικού σωματείων, κινήσεων, ταξικών κινήσεων.



Όλοι στα σωματεία, όλοι στο δρόμο να σπάσουμε τον “τσαμπουκά” της εργοδοσίας , των μηχανισμών της και των κυβερνήσεων που τους στηρίζουν.

ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ , ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ


ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Σχόλια