Όχι στο φυλετικό μίσος

Κάτω τα χέρια από τους μετανάστες

Το φυλετικό μίσος- που έντεχνα καλλιεργούν οι κρατούντες- παίζοντας με τις ανασφαλειες και τους φοβους της «πολιτισμένης» κοινωνία μας, έφτασε μέχρι τα δημοτικά.

Στο 7ο δημοτικο, ένα σχολείο με παιδιά μεταναστών, δίπλα σε μια γειτονιά όπου μένουν μετανάστες εργαζόμενοι στη χώρα μας, γράφτηκαν σβάστικες και ρατσιστικά συνθήματα. Οι διευθυντές του σχολείου “έβαλαν τα… κλάματα” γιατί τάχα τους χάλασαν τους τοίχους και αντί να πάρουν οι ίδιοι μια βούρτσα και να τα σβήσουν, προφασίζονται «αμέλεια των υπευθύνων».

Ο καρατζαφερισμός, το λαϊκίστικο αντίδοτο στην πίεση και στα εντονα προβλήματα των εργαζόμενων, που προκαλει το καπιταλιστικό σύαστημα , έχει εισχωρήσει και στα σχολεία.

Μαθητές «μισούν» συμμαθητές τους, επειδή στο σπίτι το πρόβλημα είναι ο «αλβανός» ή ο «Πακιστανός» και όχι ότι ο πατέρας δουλεύει σε δύο και τρεις δουλειές και η μητέρα είναι συμβασιούχα του Stage.

Οι νεοφασίστες νοσταλγοί του Χίτλερ «νομιμοποιούνται» με τη συμμετοχή τους σε κοινοβουλευτικά κόμματα όπως το ΛΑΟΣ, σε φοιτητικες παρατάξεις όπως η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Δρουν εναντίον των κινημάτων σε ανοιστή και απροκάλυπτη συνεργασία με την αστυνομία. Κάνουν δολοφονικές επιθέσεις σε μετανάστες και αγωνιστές της αριστεράς, υπό την ανοχή της κυβέρνησης και της αστυνομίας, η οποια συντηρεί… δροσερά τα «σταγονίδια» στις τάξεις της.

Ο μοναδικός διαχωρισμός μεταξύ ανθρώπων, είναι πλούσιοι και φτωχοί. Οι φυλετικές διαφορές είναι πρόσχημα στα στόματα επιτηδείων όπως ο Καρατζαφέρης, οι Πλεύρηδες, οι ανιστόρητοι Βελόπουλοι και Γεωργιάδηδες, προκειμένου να στρέψουν την προσοχή του κόσμου μακριά από τα πραγματικά τους προβλήματα. Δεν θα τους περάσει. Σε αυτή την πόλη δεν έχουν θέση ρατσιστές και νεοφασίστες, που μετά το εβραϊκό νεκροταφείο έβαλαν στο στόχο και τα δημοτικά σχολεία.

Κανένας άνθρωπος δεν είναι λαθραίος.
Νομιμοποίηση των μεταναστών, όχι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Σχόλια