Διακομματική: εκλογές στα μέτρα του συστήματος

Εκλογές στα μέτρα του συστήματος με την υπογραφή Προκόπη Παυλόπουλου και τη συνενοχή και των πέντε κοινοβουλευτικών κομμάτων !

Η απόφαση της κυβέρνησης με την ανοχή των υπολοίπων να συγκροτήσει Διακομματική Επιτροπή Εκλογών μόνο με τα πέντε κοινοβουλευτικά κόμματα αποτελεί από μόνη της ένα σκάνδαλο. Ο εκπρόσωπος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη διαδικασία αυτή Π. Κωνσταντίνου ζήτησε να αρθεί ο αποκλεισμός της κίνησης. Εισέπραξε την απάντηση από τον Καίσαρα υπουργό ότι «θα κληθείτε σε επόμενη συνεδρίαση όταν γίνει η ανακήρυξη του συνδυασμού σας». Αυτό είχε υποσχεθεί και στις ευρωεκλογές και δεν το τήρησε ως υπουργείο ενώ η πρακτική κατάληξη ήταν η απόδοση στον συνδυασμό ενός τηλεοπτικού πεντάλεπτου ως χρόνου (συνήθως μεταμεσονύκτιου!) προβολής των απόψεων μας!

Την ίδια στιγμή που τα πάνελ των καναλιών κατακλύζονται από την προβολή των απόψεων τους, ενώ ο διαφημιστικός χρόνος που χρησιμοποιούν ουσιαστικά πληρώνεται από τη φορολογία των εργαζομένων αφού είναι τμήμα της τακτικής και νέας (μετά τις ευρωεκλογές) επιδότησης που θα εισπράξουν.

Σχόλια