Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΥΡΥΣΣΕΙ ΠΟΛΕΜΟ....

Η κυβέρνηση κάνει εκκλήσεις για ειρηνικές εκδηλώσεις και κηρύσσει τον πόλεμο αστυνομοκρατίας με τα ΜΑΤ! 

Η κυβέρνηση με απύθμενη υποκρισία κάνει εκκλήσεις για ειρηνική πορεία στην επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου ενώ την ίδια ώρα εξαπολύει τις ορδές των ΜΑΤ από τα Εξάρχεια μέχρι το Κερατσίνι επιβάλλοντας άνευ προηγουμένου αστυνομοκρατία.
Η έφοδος πάνοπλων αστυνομικών σε πολιτικό-πολιτιστικό στέκι στο Κερατσίνι και οι μαζικές προσαγωγές και συλλήψεις πολιτών στα Εξάρχεια επιβάλλουν καθεστώς άγριας αστυνομοκρατίας για να αποτρέψουν την μαζική συμμετοχή στις μαζικές διαδηλώσεις στον ένα χρόνο από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Με τέτοιες κατασταλτικές μεθοδεύσεις σαν κι αυτές που ένα χρόνο πριν οδήγησαν στη δολοφονία του δεκαπεντάχρονου Αλέξανδρου επιλέγει να απαντήσει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στην κλιμακούμενη δυσφορία για τα αντεργατικά και αντινεολαιίστικα μέτρα που ετοιμάζει για να φορτώσει στις πλάτες μας τα βάρη της καπιταλιστικής κρίσης.
Δεν θα τους περάσει! Η αστυνομοκρατία είναι η ομολογία της πρόωρης χρεοκοπίας μιας πολιτικής που ήδη οι φοιτητές την καταδίκασαν με συνελεύσεις και καταλήψεις και οι εργαζόμενοι με απεργίες, όπως και αυτήν στο Δήμο της Αθήνας που έφτασαν σήμερα να την βγάλουν παράνομη και καταχρηστική.
Θα πάρουν ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ με την ΜΑΖΙΚΗ συμμετοχή εργαζόμενων, φοιτητών και μαθητών στο Συλλαλητήριο την Κυριακή 6 Δεκέμβρη 1.30μμ στα Προπύλαια και την Δευτέρα 7 Δεκέμβρη 12.30 ξανά στα Προπύλαια στην πανεκπαιδευτική κινητοποίηση. Και θα κλιμακώσουμε με την Πανεργατική Απεργία στις 17 Δεκέμβρη για να μην περάσει ο προϋπολογισμός της άγριας λιτότητας
Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει το ποτάμι που ξέσπασε πέρυσι με την εξέγερση του Δεκέμβρη και τώρα συνεχίζει να δίνει μάχες για το δικαίωμα στην δουλειά ενάντια στο πέταγμα στο δρόμο των στέιτζ και των συμβασιούχων, για το δικαίωμα στη δημόσια εκπαίδευση, για τις ελευθερίες και τα δημοκρατικά δικαιώματα όλων μας.
Άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων
Να μπει τέρμα στην αστυνομοκρατία.
Η τρομοκρατία δεν μας σταματά!

Σχόλια