Νομιμοποίηση όλων των μεταναστών

Όλοι και όλες στο Αντιρατσιστικό Συλλαλητήριο
Τρίτη 26|1 – Νομαρχεία - ώρα 18:00


Στις 18 Γενάρη πραγματοποιήθηκε στο εργατικό κέντρο ευρεία σύσκεψη, συνδικαλιστών, αντιρατσιστικών κινήσεων, κομμάτων, οργανώσεων και συλλογικοτήτων της αριστεράς με αφορμή την κατάθεση του νομοσχεδίου για την ιθαγένεια και την ψήφο των μεταναστών η οποία αποφάσισε τη διενέργεια ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ την ΤΡΙΤΗ 26 ΓΕΝΑΡΗ από τη ΝΟΜΑΡΧΙΑ στις 18:00.




Δεν δεχόμαστε ότι για την οικονομική κρίση και όλα τα προβλήματα που αυτή γεννάει φταίνε οι μετανάστες και οι πρόσφυγες. Φταίει ο καπιταλισμός, οι βιομήχανοι, οι τραπεζίτες, οι ιμπεριαλιστές του ΝΑΤΟ και της ΕΕ και η πολιτική των κυβερνήσεων ΝΔ- ΠΑΣΟΚ.

Είμαστε στο πλευρό των μεταναστών και των προσφύγων διότι είναι κατατρεγμένοι από τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, την φτώχεια, την πείνα, τις δικτατορίες και την κλιματική καταστροφή που τους ξεριζώνει από τα σπίτια τους.

Φτάνει πια με τις δολοφονίες και τους βασανισμούς στα Αστυνομικά Τμήματα, τους πνιγμούς στο Αιγαίο λόγω του κυνηγητού της FRONTEX.

Φτάνει πια με τις διακρίσεις και την εκμετάλλευση στη μαύρη εργασία, χωρίς ασφάλιση, με χαμηλό μισθό.

Φτάνει πια με τις επιθέσεις των φασιστών στις γειτονιές μας. Καταδικάζουμε τη ρατσιστική εκστρατεία του ΛΑΟΣ και των νεοναζί κατά των μεταναστών.


ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΠΛΗΡΗ ΚΟΝΩΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


Καλούμε σωματεία και συνδικάτα, φοιτητικούς συλλόγους, αντιρατσιστικές κινήσεις, κόμματα, οργανώσεις και συλλογικότητες της αριστεράς να πάρουν αποφάσεις συμμετοχής στο συλλαλητήριο.


Καλούμε το Γιαννώτικο λαό, τους εργαζόμενους, την νεολαία να μαζικοποιήσουμε το αντιρατσιστικό συλλαλητήριο.




ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. - Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή
ΚΚΕ- μλ - ΚΟΕ - Νεολαία ΣΥΝ

Σχόλια