Την μόνη λέξη που καταλαβαίνουν είναι η αντίσταση…..

Δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές έσπασαν το κλίμα ασφυκτικής κυβερνητικής και κρατικής τρομοκρατίας και διαδήλωσαν σε όλη την Ελλάδα στις 6 Δεκέμβρη, δύο χρόνια από την ημέρα που δολοφονήθηκε ο Αλέξης Γρηγορόπουλος και ξέσπασε η εξέγερση του Δεκέμβρη του ΄08.

Ιδιαίτερα προκλητική ήταν η αστυνομία τόσο στην Αθήνα, όσο όμως και στα Γιάννενα που η πορεία κτυπήθηκε σχεδόν προτού ξεκινήσει, πνίγοντας την πόλη στα χημικά, σπάζοντας στο ξύλο τους διαδηλωτές, κτυπώντας με ανείπωτη βαρβαρότητα την πορεία.
Το μήνυμα σαφέστατο: Κάθε διαδήλωση, κάθε εκδήλωση διαμαρτυρίας θα γίνεται ανεκτή εφόσον και όταν το θέλει το μακρύ χέρι του κράτους η αστυνομία.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταδικάζει την αστυνομική βία και την κρατική καταστολή. Όσο η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ απομονώνεται από το λαό, τόσο θα επιστρατεύει την πιο ωμή βία και καταστολή για να καθυποτάξει τους εργαζόμενους. Σήμερα ήθελε να στείλει και μήνυμα «τάξης και ασφάλειας», ενόψει της αυριανής επίσκεψης του επιτηρητή μας Στρος Καν. Με αυτό τον τρόπο όμως γίνεται ολοένα και πιο μισητή.

Το αίτημα της ανατροπής της κυβέρνησης των τραπεζιτών, του κεφαλαίου και της αστυνομικής τρομοκρατίας έρχεται ακόμα πιο επιτακτικά στο προσκήνιο.ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ιωαννίνων

Σχόλια