Καταγγελία για την καταστολή της αντιρατσιστικής πορείας στην Ηγουμενίτσα


Οι δυνάμεις καταστολής της χούντας κυβέρνησης-ΔΝΤ-ΕΕ-κεφαλαίου πάνοπλα σκυλιά του πολέμου στην αντιμετώπιση του εσωτερικού εχθρού(εργαζόμενοι- μετανάστες-νεολαία) δίχως καμιά αφορμή κτύπησαν την αντιρατσιστική πορεία της 29 Ιανουαρίου στην Ηγουμενίτσα.
Καθόλα την πορεία οι δυνάμεις καταστολής είχαν  ασφυκτικά περικυκλώσει(από τα πλάγια και πίσω) την μαζική και δυναμική πορεία αλληλεγγύης, εμποδίζοντας την πλειοψηφία των μεταναστών να συμμετέχουν σε αυτή, τρομοκρατώντας τον αλληλέγγυο λαό της Ηγουμενίτσας. Ενώ λίγο πριν τελειώσει η πορεία σε μια επίδειξη τρομοκρατικής βαναυσότητας και κατασταλτικού μένους διέλυσαν με ξύλο, χειροβομβίδες κρότου-λάμψης και χημικά την πορεία.  
Η επίδειξη δύναμη και τρομοκρατικού οίστρου απο τις δυνάμεις καταστολής και τα αφεντικά τους δεν φοβίζει τον εργαζόμενο λαό που οργανώνει τον αγώνα και την μαχόμενη ανυπακοή του. Η κατασταλτική μανία των κατασταλτικών δυνάμεων δεν κρύβει τον πανικό που έχουν σπείρει οι εξεγέρσεις σε Τυνησία, Αλγερία και Αίγυπτο. Γνωρίζοντας πως αργά ή γρήγορα έρχεται και η σειρά των εκπροσώπων της χούντας της κυβερνησης-ΕΕ-ΔΝΤ.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Σχόλια