Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!


ΜΠΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΤ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΔΩΔΩΝΗΣ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΩΔΩΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ

Αμέσως μετά το παραλίγο δολοφονικό χτύπημα σε βάρος διαδηλωτή στην τελευταία πανεργατική απεργία στις 11 Μάη, Κυβέρνηση-Ε.Ε.- Δ.Ν.Τ. και οι τοπικοί τοποτηρητές τους συνεχίζουν ακάθεκτοι  τον κοινωνικό πόλεμο που έχουν εξαπολύσει ενάντια στην εργαζόμενη πλειοψηφία. Το Σάββατο (14/5) το πρωί στείλανε την αστυνομία και συλλάβανε τους αγωνιζόμενους κτηνοτρόφους που εδώ και μια βδομάδα έχουν καταλάβει τα γραφεία της διοίκησης της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ.
Τους συνέλαβαν γιατί έκαναν το «έγκλημα» να παλέψουν για  τα δίκαια αιτήματά τους: καλύτερες τιμές στο γάλα, ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της επιχείρησης και της ΑΤΕ , ζητώντας την  παραίτηση της σημερινής διοίκησης επειδή σιγοντάρει τη διαδικασία ξεπουλήματος της γαλακτοβιομηχανίας  δίνοντας ταυτόχρονα μηδενικές αυξήσεις στην τιμή του γάλακτος.
Πιστεύουν ότι χτυπώντας όποιον σηκώσει κεφάλι θα καταφέρουν να περάσουν την πολιτική ισοπέδωσης της ζωής μας.
Αν νομίζουν ότι θα τους επιτρέψουμε να συνεχίσουν το τσάκισμα των δικαιωμάτων μας για μια αξιοπρεπή ζωή και εργασία, είναι γελασμένοι.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ
Η ΑΝΤΙΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ- ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ

Με ενωτικό μέτωπο φτωχομεσαίων αγροτοκτηνοτρόφων-εργαζομένων-ανέργων και νεολαίας να ανατρέψουμε την κυβέρνηση των τραπεζιτών, των βιομηχάνων, της τρόικας και τη βάρβαρη πολιτική τους.
Καλούμε όλους τους φορείς της περιοχής, τα εργατικά κέντρα, τα συνδικάτα και τους αγροτικούς συλλόγους να πάρουν θέση.


ΠΑΛΛΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
 ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΩΔΩΝΗΣ
14-05-2011


ΑΝΤικαπιταλιστική ΑΡιστερή ΣΥνεργασία για την Ανατροπή
ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α
www.antarsya.org

Σχόλια