Ο λαός μίλησε.....

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΕΕ-ΔΝΤ



Χαιρετίζουμε τους δεκάδες χιλιάδες απεργούς διαδηλωτές της πρώτης μέρας της 48ης πανεργατικής απεργίας στα Γιάννενα, καθώς και τους εκατοντάδες χιλιάδες σε όλη την χώρα . Που έστειλαν στο κάλαθο των αχρήστων την κυβέρνηση που καταργεί κάθε εργατικό και λαϊκό δικαίωμα
Τίποτε δεν είναι ίδιο πια, ο λαός και η εργατική τάξη βρίσκεται στο δρόμο διεκδικώντας ένα άλλο μέλλον από αυτό που τους ετοιμάζει η κυβέρνηση, οι υπόλοιποι υποψήφιοι διαχειριστές ΝΔ, ΛΑΟΣ, Ντοράκια, ΕΕ, ΔΝΤ.
Δυστυχώς όμως οι δολοφόνοι των εργατικών και λαϊκών δικαιωμάτων μας, οι κατοχικοί υπουργοί της κυβέρνησης Παπανδρέου-Τσολάκογλου δεν
πρόκειται να φύγουν. Θα επιχειρήσουν να αιματοκυλίσουν το εργαζόμενο λαό πάρα να πάρουν πόδι. Για αυτό χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη εντατικοποίηση και συντονισμός του αγώνα του εργαζόμενου λαού.
Είναι στο δικό μας χέρι, είναι στο χέρι του εργαζόμενου λαού με μαχητικότητα να συνεχίσει να βρίσκεται στο δρόμο του αγώνα, στις απεργιακές φρουρές , στα καταλημένα υπουργεία, εργοστάσια, σχολεία και σχολές.
Με στόχο να φύγει η κυβέρνηση και κάθε διαχειριστής. Να διαγραφεί το χρέος. Να κρατικοποιηθούν με εργατικό έλεγχο οι τράπεζες και οι μεγάλες επιχειρήσεις. Να αυξηθούν τα μεροκάματα και οι μισθοί, να μειωθούν οι ώρες εργασίας, να απαγορευτούν οι απολύσεις.
Αύριο συνεχίζουμε το ηρωικό αγώνα για να πέσει η κυβέρνηση του αίσχους και της ντροπής...10.30 από το ΕΚΙ...

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Σχόλια