Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΩΔΩΝΗ


Και να που ο Βενιζέλος, ο αρχηγός του μνημονιακού ΠΑΣΟΚ, πήρε θέση για την ΔΩΔΩΝΗ. Η θέση σαφής και ξεκάθαρη, έρχεται σε σύγκρουση με τις επιθυμίες των χιλιάδων εργαζόμενων, κτηνοτρόφων και Ηπειρωτών.  
 Στην γραμμή του καταστροφικού μνημονίου- που όπως λέει δεν μπορούμε να ξεφύγουμε- λέει ναι  στην ιδιωτικοποίηση της ΔΩΔΩΝΗΣ,  δια διεθνών συνεργασιών. Δηλαδή συμφωνεί με το να ξεπουληθεί ο πλούτος των κτηνοτρόφων, των  εργαζόμενων, ο πλούτος ολάκαιρου του ηπειρώτικου λαού στις ξένες πολυεθνικές. Να η λύση που προωθεί το ΠΑΣΟΚ   του Βενιζέλου.
 Την ίδια στιγμή- σιωπηλά μεν, εκκωφαντικά δε-δια την σιωπή του, υπέρ της ιδιωτικοποίησης- με τον  ένα ή τον άλλο τρόπο- τάσσετε και ο Σαμαράς, συνειδητός εκπρόσωπος του θιάσου του καταστροφικού  μνημονίου,  της ευρωχούντας και του ελληνικού κεφαλαίου.  
Τώρα σύμπασα στους Ηπειρώτες πρέπει να σημάνει γενικός ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ για να αποτραπεί η καταστροφή της υπαίθρου, των κτηνοτρόφων και των εργαζόμενων.  Να αποτραπεί η ιδιωτικοποίηση, το ξεπούλημα της ΔΩΔΩΝΗΣ. Από αύριο δυναμώνουμε το μέτωπο αγώνα κτηνοτρόφων,  εργαζόμενων.., στις εκλογές μαυρίζουμε όσους είναι υπέρ της Ιδιωτικοποίησης. Στηρίζουμε όσες δυνάμεις βρέθηκαν στην προτωπορια του αγώνα για να μην ξεπουληθεί η ΔΩΔΩΝΗ.
Τώρα ΑΝΤΑΡΣΥΑ παντού, στους τόπους εργασίας και στις  εκλογές…., δύναμη, αγωνιστικής ενότητας,   ρήξης και κομμουνιστικής προοπτικής
Στις 6 ΜΑΗ ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και άκρα δεξιά..Ψηφίζουμε ενάντια στην ΕΕ-ευρώ,  το μνημόνιο, το ΔΝΤ  και στα κόμματα του κεφαλαίου.
Ψηφίζουμε με την ελπίδα της εργατικής -λαϊκής αντίστασης και της αντικαπιταλιστικής ανατροπής
Ψηφίζουμε ΑΝΤΑΡΣΥΑ…
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ιωαννίνων 

Σχόλια