Καταγγέλλουμε την φασιστική καταστροφή περιπτέρων


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. – ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη και φασιστική επίθεση που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο κέντρο των Ιωαννίνων με αποτέλεσμα την καταστροφή του προεκλογικού περιπτέρου της εκλογικής συνεργασίας ΚΚΕ(μ-λ) Μ-Λ ΚΚΕ.
Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες μιας συντονισμένης προσπάθειας τρομοκράτησης του λαού και φίμωσης όσων αντιστέκονται στις πολιτικές της φτώχειας, της  εξαθλίωσης και της κοινωνικής ερήμωσης, σε πείσμα του κεφαλαίου, της τρόικας και των πολιτικών τους εκφραστών. Οι επιθέσεις αυτές δεν είναι τυχαίες - τις τελευταίες δύο μέρες με παρόμοιο τρόπο καταστράφηκαν και τα περίπτερα της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. στην Πετρούπολη και τα Χανιά. Όταν δεν φτάνουν οι απειλές και η καταστροφολογία των κυρίαρχων ΜΜΕ για την «οργή των αγορών» και την «ακυβερνησία», όταν δεν αρκούν τα νομικίστικα τερτίπια όπως αυτό της κατανομής του τηλεοπτικού χρόνου, επιστρατεύεται η παρακρατική βία.
Ο ελληνικός λαός όμως θα δώσει την απάντηση του στους νοσταλγούς της χούντας και των ταγμάτων ασφαλείας. Δεν θα υποκύψει στις φασιστικές απειλές απ’ όπου κι αν προέρχονται, όπως δεν θα υποκύψει και στην κοινωνική βία των μνημονίων, της λιτότητας, του ξεπουλήματος του δημόσιου πλούτου, του μίσους και του ρατσισμού. Κόντρα στα ψευτο-διλήμματα και την τρομοκρατία θα καταδικάσει τους εκφραστές της πολιτικής του κεφαλαίου και στις κάλπες των εκλογών και στους δρόμους του αγώνα.
Γιάννενα 25-04-2012

Σχόλια