ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΔΩΝΗ, Ο «ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ» ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ… ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ!


Ακόμη ένας αρχηγός πολιτικού κόμματος, τοποθετούμενος για το ζήτημα της ΔΩΔΩΝΗΣ, απέφυγε να πάρει μια ξεκάθαρη θέση ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της εταιρίας. Ο πρόεδρος του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένος, λες και είναι νέος πολιτικός και δεν έχει ιδέα για τα τεκταινόμενα, κάλεσε τους υποψηφίους βουλευτές να την επισκεφτούν για να ενημερωθούν.
Δηλαδή, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και έχει ο μεγαλοδύναμος.  Ας φύγει από εμένα αυτή η καυτή πατάτα που λέγεται ιδιωτικοποίηση της ΔΩΔΩΝΗΣ και βλέπουμε πως θα πάρουμε τους αντιμνημονιακούς μας ψήφους. Λες και δεν ήξερε τόσο καιρό ο Π. Καμμένος πως η πώληση της συνεταιριστικής γαλακτοβιομηχανίας είναι ρητή απαίτηση του πρώτου Μνημονίου!
 Το λιγότερο που θα μπορούσαμε να πούμε είναι πως  δείχνει ασυγχώρητη άγνοια και αδιαφορία για ένα ζήτημα που αφορά πάνω από 8000 Γιαννιώτες. Το χειρότερο πως φοβάται να πει ότι κάνει πλάτες στην ιδιωτικοποίηση ακολουθώντας την γραμμή του πρώην αρχηγού του Α. Σαμαρά.   
Αποδεικνύεται σε κάθε περίπτωση  πως όταν ο ρηχός «αντιμνημονιακός» λόγος αναμετριέται με τα συγκεκριμένα προβλήματα της περιοχής μας, ξαναβάζει το μνημόνιο από το παράθυρο. Αλήθεια, σε τέτοιους συμμάχους προσδοκά να στηρίξει την αριστερή κυβέρνηση του ο πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.;     
27-04-2012
Γραφείο τύπου ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 

Σχόλια