ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΡΟΖΟ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΟΔΙ,,,


Όχι, κύριε Μπαρόζο, δεν θα τηρήσουμε τα συμφωνηθέντα!
Με περισσό θράσος ο εκπρόσωπος της Κομισιόν κος Μπαρόζο θέλησε σήμερα να νουθετήσει και πάλι τον ελληνικό λαό, λέγοντάς μας ότι όλα θα πάνε καλά, αν συνεχίσουμε να ακολουθήσουμε τη «συνταγή» του ΔΝΤ και της ΕΕ, μειώνοντας κι άλλο τους μισθούς και τις συντάξεις, διαλύοντας κάθε δημόσιο αγαθό και ξεπουλώντας τη δημόσια περιουσία. Αυτή είναι η συνταγή της «ανάπτυξης» για την Ε.Ε.: μισθοί κάτω από τα όρια της πείνας, καμία προστασία για τους εργαζόμενους, υπερκέρδη για ντόπιο και ξένο κεφάλαιο!
Όχι, κύριε Μπαρόζο και λοιπά κοράκια, ο ελληνικός λαός δεν θα «τηρήσει τα συμφωνηθέντα». Θα κάνει ανταρσία όχι μόνο στις αποφάσεις σας, αλλά και σε όλα τα νομοθετήματα που ψήφισαν τα τελευταία δύο χρόνια οι δοτές κυβερνήσεις, κόντρα στη θέληση του ελληνικού λαού. Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος και τα Μνημόνια, δεν κάνουμε θυσίες για το ευρώ σας, γιατί υπάρχει κι άλλος δρόμος. Ο δρόμος της ρήξης και αποδέσμευσης από την Ευρωπαϊκή Ένωση, της διαγραφής του χρέους, του σοσιαλιστικού μετασχηματισμού της κοινωνίας. Ο δρόμος της πραγματικής δημοκρατίας, της εξουσίας των εργαζομένων.
Ο ελληνικός λαός, τόσο στις εκλογές όσο και μετά τις εκλογές, θα ανατρέψει τα «συμφωνηθέντα» σας, κάνοντας πραγματικότητα τους χειρότερους εφιάλτες σας.
 Ο κ Βενιζέλος, το χρυσόψαρο και ένα αγκίστρι
Αντίθετος στην προσφυγή της χώρας στο ΔΝΤ μέχρι και ο Ευάγγελος Βενιζέλος! Με τη συνέντευξή του στο ΜΕΓΚΑ σήμερα σε πανελλαδική σύνδεση προσπάθησε να αποσείσει την ευθύνη για τα Μνημόνια με τη γνωστή λογική του… «εγώ ήμουν ένας απλός Υπουργός Εθνικής Άμυνας»! Για φαντάσου! Ο πρωτομάστορας των πασοκικών κυβερνήσεων όλων των τελευταίων χρόνων, το πρωτοπαλίκαρο κάθε Πρωθυπουργού του ΠΑΣΟΚ, ο Υπουργός Οικονομικών του Μνημονίου 2, της φοροεπιδρομής, ο εμπνευστής του PSI, μέσω του οποίου έκαναν φτερά τα χρήματα των ασφαλιστικών Ταμείων, των νοσοκομείων, των πανεπιστημίων και όλων των νομικών προσώπων του δημοσίου, την ίδια στιγμή που οι δανειστές μας έτριβαν τα χέρια τους για τα κέρδη που αποκόμισαν από το «κούρεμα», ο (άκριτος) νομικός που επιχειρηματολογεί ασύστολα εναντίον του Συντάγματος της χώρας, ζήτησε να συμπονέσουμε το δράμα του για τα όσα έχει περάσει τους τελευταίους μήνες.
Ο κος Βενιζέλος δεν λέει απλώς ψέματα. Προσπαθεί να μας πείσει ότι ο ελληνικός λαός έχει μνήμη χρυσόψαρου. Παριστάνει ότι ο ελληνικός λαός τρέμει σαν το ψάρι με τα ψέματα περί «καταστροφής της χώρας» αν ξεφύγουμε από τα βρόχια της ΕΕ. Στην πραγματικότητα, τρέμει την οργή του ελληνικού λαού και σπεύδει να διασώσει ό,τι μπορεί, μοιράζοντας επιταγές χωρίς αντίκρυσμα, νίπτοντας τας χείρας του για τη «διακυβέρνηση ΓΑΠ», για την επιδρομή των κυβερνήσεων Σημίτη, για το βαθύ και πραγματικό σκάνδαλο που αποτελεί η εναλλαγή των κυβερνήσεων του δικομματισμού για την εξυπηρέτηση του κεφαλαίου.
Ευτυχώς οι εργαζόμενες και οι εργαζόμενοι, οι άνεργες και  άνεργοι, οι συνταξιούχοι, οι νέες και οι νέοι, δεν τσιμπάνε πια, ούτε σε τέτοια δολώματα, ούτε σε τέτοια διλήμματα. Το αγκίστρι είναι πλέον εμφανές, και οι μονόδρομοι τελείωσαν εδώ και πολύ καιρό: έχουν τελειώσει στους δρόμους, τις πλατείες και τις καταλήψεις. Έχουν τελειώσει γιατί το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.
Στο αγκίστρι που απλώνουν το ΠΑΣΟΚ και όλα τα κόμματα του Μνημονίου με το δίλημμα «κυβέρνηση ή χάος», η ΑΝΤΑΡΣΥΑ απαντά χτίζοντας μαζί με τον λαό ισχυρό κίνημα που μπορεί να επιβάλλει ότι αυτές οι πολιτικές δεν θα εφαρμοστούν ξανά, ότι θα πάρουμε πίσω τους μισθούς, τις συντάξεις, τις δουλειές και τη ζωή μας.
Πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τις εκλογές να τους δώσουμε το μάθημα που τους αξίζει.

Σχόλια