ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


εν υπάρχει αμφιβολία για το γεγονός ότι το μαύρο μέτωπο ΕΕ-ΔΝΤ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ- αν και εφόσον εκλεγούν-  ετοιμάζουν  πογκρόμ ενάντια σε όσους αντιστέκονται, για να περάσουν το καταστροφικό τους πρόγραμμα, χρησιμοποιώντας τους δολοφόνους της Χ.Α.
Έτσι στις 2/5 προχώρησαν σε γενική δοκιμή αυτού του καθεστώτος έκτακτης ανάγκης στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Με την κάλυψη 150 κρανιοφόρων, τραμπούκων Δαπιτών, αλλά και με τη βοήθεια μπράβων και ασφάλειας επιχείρησαν την διεξαγωγή εκλογών Συμβουλίων Διοίκησης, που αποτελεί πτυχή του αντι-εκπαιδευτικού νόμου – Διαμαντοπούλου, προπηλακίζοντας και δέρνοντας  οποιονδήποτε θα μπορούσε να απειλήσει την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών. Ως πάνοπλος στρατός διαμόρφωσαν κλίμα τρομοκρατίας, απαγορεύοντας σε συλλογικούς φορείς εργαζομένων και φοιτητών να παρέμβουν στη διαδικασία. 
Σε περίοδο που ο αστικός συνασπισμός εξουσίας προσπαθεί να παρουσιάσει, εν όψει εκλογών, ως μονόδρομο την πολιτική που τα δίνει όλα στο κεφάλαιο και στέλνει στον Καιάδα εργατικές και λαϊκές κατακτήσεις αιώνων, τα εκβιαστικά διλήμματα των από πάνω, πάνε χέρι χέρι με τη διά ροπάλου εφαρμογή νόμων και μνημονίων.
ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ! Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ!
6 ΜΑΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ  μαυρίζουμε το μαύρο μέτωπο, ψηφίζουμε  αντικαπιταλιστικά.

Σχόλια