ΕΞΩ ΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΩΔΩΝΗ


Το σίριαλ των επισκέψεων των υποψήφιων αγοραστών της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗΣ συνεχίζεται με την επίσκεψη της friesland «ΦΡΙΖΛΑΝΤ» (ΝΟΥΝΟΥ).

Ο στόχος απλός, ξεκάθαρος και τρομοκρατικός: Να δούνε την ποιότητα του εμπορεύματος ΔΩΔΩΝΗ και στην συνέχεια να ολοκληρώσουν τις δεσμευτικές τους προτάσεις προς την ΑΤΕ καθώς η πώληση της εταιρίας συνεχίζεται.

Φυσικά αποτελεί τεράστια πρόκληση προς τους εργαζόμενους και  τους κτηνοτρόφους το ό,τι οι επισκέψεις γίνονται λίγες μέρες πριν τις εκλογές της 17 Ιούνη. Δηλαδή προτού ο ελληνικός λαός αποφασίσει για την πορεία αυτής  της χώρας και για την πορεία των εταιριών τύπου ΔΩΔΩΝΗ.

Σήμερα στις 12 το μεσημέρι συγκεντρώθηκαν κτηνοτρόφοι, έχοντας την στήριξη συνδικαλιστών από το ΕΚΙ και αγωνιστών από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και διαμαρτυρήθηκαν για την παρουσία των στελεχών από την εταιρία  friesland «ΦΡΙΖΛΑΝΤ» (ΝΟΥΝΟΥ). Δηλώνοντας πως θα αποτρέψουν μια νέα επίσκεψη από  άλλη εταιρία.  

Δυστυχώς πέρα από τις δυνάμεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ήταν εμφανής η απουσία των άλλων δυνάμεων της αριστεράς και δη των κοινοβουλευτικών δυνάμεων της αριστεράς, παρόλο που γνώριζαν από χτες για την επίσκεψη. Μάλλον η συλλογή ψήφων έχει μεγαλύτερη σημασία για αυτούς από τι ο αγώνας ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΔΩΔΩΝΗΣ     






  

γραφείο ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 

Σχόλια