ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΟΥΝ;;;


Τις τελευταίες μέρες-  λίγα 24ωρα πριν μιλήσει ο λαός- όπως αποκάλυψε πρώτη η ΑΝΤΑΡΣΥΑ «επενδυτές»- «μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά» σουλατσάρουν μέρα- νύκτα στην ΔΩΔΩΝΗ. Συλλέγοντας στοιχειά για το φιλέτο που λέγεται ΔΩΔΩΝΗ, ερχόμενοι, σε επαφή και με τις «ενώσεις», που ψάχνουν απεγνωσμένα στρατηγικό επενδυτή για να μείνουν  μέσα στο παιχνίδι του ξεπουλήματος της εταιρίας.
Το ακόμη πιο ανησυχητικό, επικίνδυνα ανησυχητικό,  είναι η σιωπή των πολιτικών δυνάμεων καθώς και των θεσμικών φορέων της περιοχής. Με εξαίρεση την ανακοίνωση του υποψηφίου βουλευτή του ΚΚΕ  Νίκου Έξαρχου. Μια στάση στα όρια του κοινοβουλευτικού κρετινισμού καθώς και της μοιρολατρικής παραίτησης μπροστά στα θέσφατα των οικονομικών ελευθερίων της αγοράς και της ΕΕ.
Ακόμη και ο ΣΥΡΙΖΑ- αναλογιζόμενος από τα πριν τα βάρη της διαχείρισης του υπάρχοντος βάρβαρου καπιταλιστικού συστήματος- όχι μόνο δεν συμμετείχε στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κτηνοτρόφων αλλά και από όσο γνωρίζουμε δεν έβγαλε ούτε ανακοίνωση καταγγελίας.
  Ξέχασε ακόμη και την ουτοπική πρόταση του για έναν αυτοδιαχειριζόμενο συνεταιρισμό κτηνοτροφών- εργαζόμενων, δίχως κρατική στήριξη.  Και ας σημειωθεί: Όλα τα παραπάνω προτού αναλάβει την εξουσία, άραγε τι θα πράξει την δεύτερα, αν και εφόσον είναι πρώτη δύναμη;   
Κτηνοτρόφοι, εργαζόμενοι καμιά εμπιστοσύνη στις μνημονιακές δυνάμεις,  αλλά και στις φοβικές αριστερές δυνάμεις… Το δίκαιο μας βγαίνει μέσα από τους αταλάντευτους μαχητικούς αγώνες. Έτσι μόνο καταφέραμε να κρατήσουμε την ΔΩΔΩΝΗ. Και έτσι μόνο θα την κρατήσουμε.
Στις εκλογές της Κυριακής ψηφίστε την δύναμη που βρέθηκε και θα συνεχίζει να βρίσκεται μπροστάρης στους αγώνες των κτηνοτρόφων και των εργαζόμενων. Ψηφίστε την ΑΝΤΑΡΣΥΑ…..     

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 

Σχόλια