Η ΦΤΩΧΟΜΕΣΑΙΑ ΑΓΡΟΤΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ


Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α χαιρετίζει την πανελλαδική σύσκεψη της μαχόμενης αγροτιάς που πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 10/2 με πρωτοβουλία του μπλόκου της Νίκαιας όπου πάρθηκε απόφαση οι αγρότες να παραμείνουν στα μπλόκα, κλιμακώνοντας τον αγώνα, ενάντια στην πολιτική της συγκυβέρνησης, της Ε.Ε και των μνημονίων .
Ως ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α πιστεύουμε ότι ο ενωτικός αυτός αγωνιστικός συντονισμός πρέπει να συμβάλλει σε έναν πανεργατικό-παλλαϊκό ξεσηκωμό ενάντια σε αυτούς που μας  παίρνουν  το φαί από το τραπέζι, σε αυτούς που ρημάζουν τις ζωές μας και κλέβουν  το πλούτο που παράγουμε.

Καλούμε τα συνδικάτα των εργαζομένων, τις επιτροπές αγώνα, τους ανέργους όλα τα λαϊκά στρώματα να στηρίξουν τα αγροτικά μπλόκα.
Καλούμε τη φτωχομεσαία αγροτιά να κλιμακώσει τους αγώνες της σε συντονισμό με την εργαζόμενη πλειοψηφία και τους ανέργους με στόχο να πέσει η τρικομματική ακροδεξιά σαπίλα, αλλά και κάθε άλλη κυβέρνηση που θα επιχειρήσει να ασκήσει την ίδια αντεργατική- αντιλαϊκή πολιτική.  
Καλούμε σε παλλαϊκό ξεσηκωμό, τα όργανα του οποίου θα επιβάλλουν την διαγραφή του χρέους, την έξοδο από το ευρώ-ΕΕ, τη κρατικοποίηση των τραπεζών και των μεγάλων παραγωγικών μονάδων που θα λειτουργούν με εργατικό έλεγχο και την παραγωγική ανασυγκρότηση σε σύγκρουση με τις καπιταλιστικές σχέσεις παραγωγής με κριτήριο τη κάλυψη των λαϊκών αναγκών.
Η απεργία στις 20 Φλεβάρη να αποτελέσει σκαλοπάτι κλιμάκωσης για πανεργατικό απεργιακό ξεσηκωμό, για μπλόκα και καταλήψεις παντού.


ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α
ΑΝΤικαπιταλιστική ΑΡιστερή Συνεργασία για την Ανατροπή 

Σχόλια