Όπου μας βολεύει ευνομία, όπου δεν μας βολεύει παρανομία!!!!!



Ξέρουμε πολύ καλά πως πίσω από τα ισόβια στο πρώην Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κρύβεται η συνειδητή προσπάθεια του συστήματος να κάψει τα ξερά του χόρτα για να σώσει τα χλωρά του.  Διαφορετικά δεν εξηγείτε το γεγονός πως άλλο καιρό έχει η Θεσσαλονίκη και άλλο τα Γιάννενα.
Εκεί η αστική δικαιοσύνη στο όνομα της ευνομίας της καταδίκασε τον Δήμαρχο που το παραξήλωσε με τις «βούτες», εδώ κυβερνάνε, πίνουν και γλεντούν όσοι σακάτεψαν την πλατεία με το πάρκινγκ,  κατέστρεψαν και ξεπούλησαν το «Ξενία» και την «Όαση», καλά τα αφιερώματα στο Άρη Κωνσταντινίδη αλλά αυτή η πόλη ελάχιστα σεβάστηκε τα έργα του.
 Και το χειρότερο με δικομματική και δημαρχιακή ανοχή κρατάνε στην θέση του το ΚΤΕΛ στην Παπανδρέου, ενώ έχει αποφασίσει τελεσίδικα το  συμβούλιο της επικρατείας πως είναι παράνομο. Ένα χρόνο κάνει έρευνα ο εισαγγελέας και το προφανές δεν το βλέπει!!!!Ευνομία να σου πετύχει, όπου μας βολεύει ισόβια για να κρύψουμε τις πομπές μας  και όπου δεν μας βολεύει το βουλώνουμε και το ερευνούμε.
Οι πολίτες των Ιωαννίνων ,η εργαζόμενη πλειοψηφία νομίζουμε πως έχει βγάλει τα συμπεράσματα της με τους ντόπιους και κυβερνητικούς μας άρχοντες.  Τώρα πρέπει να βρει το κουράγιο και  την δύναμη να ξεσηκωθεί και να τους ανατρέψει. Ξερά και χλωρά, κάψιμο θέλουν τα συστημικά σκουπίδια… Ας το πράξουμε προτού μας κάψουν αυτοί…!!!!!     

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ιωαννίνων
    

Σχόλια