ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Έχοντας τη κυβέρνηση, τους πολιτειακούς  θεσμούς και εξουσία που τους ικανοποιεί όλα τα συμφέροντα, οι εργοδότες και ιδιαίτερα οι πολυεθνικές δεν σέβονται τίποτε, ούτε καν τις δικαστικές αποφάσεις.  

Με απόφαση του το μονομελές πρωτοδικείο Ιωαννίνων κήρυξε άκυρη την απόλυση εργαζόμενου που εργάζονταν στο Praktiker Ιωαννίνων που είχε απολυθεί για την συνδικαλιστική του δράση.


Παρά την απόφαση του Πρωτοδικείου η εργοδοσία αρνείται να συμμορφωθεί με την απόφαση, όπως θα όφειλε. Συνεχίζοντας την τρομοκρατία στους εργαζόμενους. Δυστυχώς η συγκεκριμένη πολυεθνική δεν σέβεται κανένα εργατικό δικαίωμα και καμιά απόφαση δικαστηρίου.   

Σκεφτείτε τώρα αν στην θέση της πολυεθνικής βρίσκονταν ο οποιοδήποτε εργαζόμενος, θα είχαν κινηθεί οι κατασταλτικοί μηχανισμοί του κράτους για να εφαρμοστεί η απόφαση, για τα «πράκτικερ», τίποτε.

Καμιά αυταπάτη για τους θεσμούς ενός κράτους που δεν σέβεται ούτε καν τους όρους του παιχνιδιού, που το ίδιο θεσπίζει. Είναι στο χέρι των εργαζόμενων και των συνδικάτων τους με μαχητικούς αγώνες να «εκβιάσουν» τα αφεντικά και το κράτος τους. ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΓΡΟΘΙΑ ΤΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ.

Είναι στο χέρι της αριστεράς να δημιουργήσει ένα μέτωπο αγώνα, ένα μέτωπο ρήξης και ανατροπής για να νικήσουν οι αγώνες.  Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με όλες τις δυνάμεις θα προσπαθήσει στο δρόμο του αγώνα και της ταξικής πάλης να βρεθούν μαζί όλες οι αγωνιστικές μαχόμενες δυνάμεις της αριστεράς και όχι μόνο.

Τώρα άμεσα οι αγωνιστικές μαχόμενες δυνάμεις της αριστεράς να στηρίξουν με όλες τους δυνάμεις τα σωματεία που παλεύουν και καταφέρνουν έστω και μικρές νίκες όπως είναι η επαναπρόσληψη εργαζόμενου που διώχθηκε από την δουλειά του για την συνδικαλιστική του πάλη.        


ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ     

Σχόλια